Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Član uprave Krškog

Perharić potvrdio: Vrdoljak mi je prijetio

Hrvoje Perharić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
24.04.2018.
u 11:52

"Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane"

Član uprave NE Krško Hrvoje Perharić potvrdio je danas da mu je bivši ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak prijetio.

– Važno je da ponovim da mi je gospodin Vrdoljak 2015., dok je bio ministar gospodarstva, u telefonskom razgovoru prijetio na način kako su to prenijeli mediji pozivajući se na dokumentaciju DORH-a – rekao je Perharić na konferenciji za medije, prenosi N1.

Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane. Kaznena prijava temeljena je na istinitom iskazu i podnesena je isključivo mojom osobnom odlukom – rekao je Perharić.

Vrdoljak je, podsjetimo, jutro nakon objave o prijavi odmah sazvao konferenciju za medije rekavši kako je riječ o prijavi na temelju lažnog iskaza.

– Prijavu odbacujem, nikada nisam prijetio, posebno obitelji, i meni je obitelj najveća vrijednost – rekao je.

Komentara 10

Avatar siva_sova
siva_sova
11:59 24.04.2018.

ne bi se čudio da je ovo samo vrdoljak PR, taj lik je toliko toga pokrao i sad ga tu napadaju za totalno nebitnu stvar gdje je zapravo on pomagao državi sve mi smrdi da je to sve namjerno da bi ispao pozitivan, uostalom zašto je ušao u ovu dorh koaliciju ? normalno da ga hdz zaštiti od njegovog kriminala u kukuriku vladi...

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
12:01 24.04.2018.

Isti Braco Cigan

BL
bluesbob
15:26 24.04.2018.

Poligraf za smrdoljaka pa u Remetinec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije