Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVARSKI GRADONAČELNIK

Penava: Nisam rekao ni 'da' ni 'ne', ali održavanje prosvjeda je upitno

Ivan Penava
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
23.09.2019.
u 13:16

Vukovarski gradonačelnik ipak nije novinarima želio reći koji su to drugi putovi. Nije želio komentirati ni izjave iz HVIDRA-e u kojoj smatraju kako SDSS-u, poslije izjava Milorada Pupovca, nije mjesto u koaliciji koja vodi državu.

Iako je premijer Andrej Plenković rekao poslije razgovora s gradonačelnikom Vukovara Ivanom Penavom kako misli da prosvjeda u Vukovaru, kojim se ukazuje ne nerad državnih institucija kada je riječ o istragama ratnih zločina, neće biti, još uvijek nije sigurno hoće li doći do prosvjeda. Penava je u današnjoj izjavi novinarima rekao kako je održavanje prosvjeda u listopadu upitno.

– Nisam rekao ni 'da' ni 'ne', ali je upitno. Međutim, prosvjed nije jedini put da se dođe do rezultata – rekao je Penava.

Vukovarski gradonačelnik ipak nije poslije novinarima želio reći koji su to drugi putovi. Nije želio komentirati ni izjave iz HVIDRA-e u kojoj smatraju kako SDSS-u, poslije izjava Milorada Pupovca, nije mjesto u koaliciji koja vodi državu.

 

 

Komentara 25

Avatar Croatino
Croatino
13:36 23.09.2019.

Ko je izmedju 91-95 zivio u selu/gradu prve linije i bio dovoljno star da zna sto se desava, moze razumijeti Penavu. Kad je pala Skabrnja 91-e u zadarskom zaledju svi smo bili kao u transu danima. Mi bi cak ii oprostlili, da se neko kaje. Al nema toga, godinama vec cekamo ispriku bivsih agresora. Zato NE cirilici u Hrvatskoj!

DU
Deleted user
13:32 23.09.2019.

Vec jel ima li netko podatak kolko je zlocinaca privedeno poslije onog Penavinog prosvjeda u Vukovaru????

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
13:57 23.09.2019.

Vukovar i danas krvari, Vukovar i danas trazi te sahranjuje svoje mrtve..... jucer Darko Pajčić danas Marijan Živković, sutra ce opet pronaci zrtvu i izivljavat se kao zivotinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije