Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KARIJERI NAPRAVIO 200 MOSTOVA

Slovenski arhitekt koji je projektirao Pelješki most: Potres je vrhove pilona pomicao i do 18 cm

23.07.2022.
u 08:45

S Kinezima je u početku bilo trzavica, kaže slovenski inženjer građevine, ali kada su prepoznali da svi na projektu vladaju materijom, sve je počelo teći. Ne uvijek glatko, napominje Pipenbaher, ali o problemima se uvijek razgovaralo – otvoreno.

Komentara 44

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:16 23.07.2022.

Što da vam kažem. Most je tu zauvijek a vj plačite zauvijek.

AN
antes
10:27 23.07.2022.

Redakcija VL ne razlikuje arhitekta i inženjera građevine. Inženjera Pipenbahera u naslovu članka nazivaju "arhitekt", a nekoliko redaka dalje "inženjer građevine". Iako te dvije struke surađuju na projektima, one su različite. To je dobro poznato, pa i VL sad imaa priliku, da to nauči.

NJ
njofra51
10:28 23.07.2022.

Novinaru, informiraj se, prije nego što pišeš, koja je razlika između građevinskog inžinjera i arhitekta, pa da ne pišeš gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?