Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malčanski berberin

Pedofil koji je oteo djevojčicu u Srbiji osuđen na doživotni zatvor

MUP RS
05.01.2021.
u 13:40

'Malčanski berberin', kako su ga prozvali u Srbiji, 12-godišnju djevojčicu oteo je prije godinu dana te ju je deset dana držao zatočenu i zlostavljao je

Ninoslav Jovanović (46) osuđen je na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i zlostavljanja dvanaestogodišnje djevojčice.

''Malčanski berberin'', kako su ga prozvali u Srbiji, 12-godišnju djevojčicu oteo je 20. prosinca 2019.  te ju je deset dana držao zatočenu i zlostavljao je. Presuda je donesena na višem sudu u Nišu nakon sedam mjeseci suđenja, piše RTS.

Nakon izricanja presude majka djevojčice rekla je kako je zadovoljna te da joj je donijela olakšanje.

Odvjetnik je pak rekao kako se nada da će presuda donijeti mir djevojčici i njezinoj obitelji te da će spriječiti slična kaznena djela u budućnosti.

Prva je to izrečena kazna doživotnog zatvora nakon izmjena 2019. godine.

Inače, Jovanović je do sada u zatvoru proveo više od 20 godina, a u njemu je ponovno završio nakon što je uhićen u svome rodnom selu Malča 5. siječnja prošle godine, gdje se skrivao.

Komentara 3

IV
ivanjoksimovic
16:15 05.01.2021.

Pozdravljam dozivotnu. Ali ono sto je jos vaznije od same duzine kazne jeste to da je pravosudje konacno pocelo da funkcionise pa je postupak trajao godinu dana

BF
bf22
15:10 05.01.2021.

Bravo za Srbiju!,žalosno je da i mi nemamo doživotnu,stoga će nam likovi poput Srđana Mlađana i njemu sličnih nakon odslužene robije šetati državom do nove žrtve.

Avatar Asterix
Asterix
15:17 05.01.2021.

Kod nas bi dobio 5 godina, nakon 3 godine slobodan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije