Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE MALČANSKOM BERBERINU

Djevojčica otkrila sve detalje otmice: Plakala je, otac napustio sudnicu jer nije mogao slušati

MUP RS
02.10.2020.
u 16:44

- Rekla je da joj je kamen pao sa srce, da joj je lakše što je ispričala što je bilo i kako je bilo. Mislim da joj to puno znači, jer ona nama nije govorila sve detalje - kazala je majka djevojčice

Sve je istinito ispričala, svaki detalj je opisala... Hrabro je to podnijela, tako nešto nije se očekivalo. Rekla je da joj je kamen pao sa srca, a bilo je tu i suza - kazala je nakon suđenja majka djevojčice koju je u prosincu 2019. godine serijski silovatelj i pedofil Ninoslav Jovanović, u javnosti poznat i kao "Malčanski berberin", oteo i zlostavljao. Danima je s djevojčicom bježao, a onda je policija prvo pronašla djevojčicu, a zatim 5. siječnja i njega.

- Ona nije bila u sudnici već u posebnoj prostoriji, a mi smo bili u sudnici. Nama nije govorila sve detalje i sad smo prvi put čuli neke stvari. Drago nam je što je rekla sve sudu, iako nam je bilo grozno slušati što joj se sve dogodilo. Još je jednom dokazala da je lavica - kazala je A.K., majka otete djevojčice, prenosi Blic.

- Rekla je da joj je kamen pao sa srce, da joj je lakše što je ispričala što je bilo i kako je bilo. Mislim da joj to puno znači, jer ona nama nije govorila sve detalje, upravo sada smo i mi prvi put čuli neke stvari i drago mi je što je bar to iznijela kako treba - dodala je majka A. K.

Na pitanje kako se ponašao Ninoslav Jovanović, majka je kazala da je bio crven u licu.

- Vidjela sam samo da je bio crven, vjerojatno od bijesa. Ne znam što je s tim čovjekom... Ali mi smo jedva izdržali njegovo prisustvo - kaže majka. Na pitanje kakvu kaznu bi trebao dobiti Jovanović, majka je rekla da ne vidi "bijelog dana".

Mučno saslušanje djevojčice teško je podnio i njezin otac.

- Prvi put sam saznao neke stvari, nisam mogao slušati njenu priču tako da sam poslije nekih pola sata napustio sudnicu - kazao je R. K., otac djevojčice.

Komentara 3

DE
Demigodessnixie
17:11 02.10.2020.

Berberin???

RO
roland
16:58 02.10.2020.

Policija ga je trebala ubiti poput bijesnog psa. Na uhićenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije