Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALČANSKI BERBERIN

Policija uhitila srpskog pedofila koji je oteo 12-godišnju djevojčicu

Ninoslav Jovanović
Foto: MUP Srbije/Blic
05.01.2020.
u 14:34

Ninoslav Jovanović uhićen je u nedjelju na području Malče.

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, uhićen je danas u policijskoj akciji na području Malče, javlja Blic.

Nakon što je viđen u jednoj kući u tom mjestu, policija je u nedjelju oko 12 sati započela opsežnu potragu. Srpski list piše da je zloglasni pedofil prespavao u sjeniku te kuće, a uočen je kad je izašao, vjerojatno u potrazi za hranom.

- Susreo sam se oči u oči s njim. Bio je sav prljav, u nekoj sivoj jakni i dosta iscrpljen - rekao je mještanin u čijoj je kući viđen Jovanović. Vlasnik je rekao kako je primijetio razbacano sijeno, koje je prije bilo složeno, a mještani su odmah pozvali policiju.  

Ova kuća nekoliko je stotina metara udaljen od njegove kuće.

Manijak, silovatelj i pedofil, oteo je 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović.

Podsjetimo, djevojčica je u njegov automobil ušla zbog svoje djetinjaste dobrote, ne sluteći da se radi o lažnom domaru, koji je u tim trenucima postao njezin otmičar. Tako je umjesto prema središtu mjesta i školi, Jovanović skrenuo prema svojoj Malči.

Na ulazu u njegovo mjesto je ostavio vozilo, a potom se s djetetom spustio pješice niže prema unaprijed pripremljenoj zemunici.

Djedu Miodragu u to vrijeme je bilo čudno kako se Monika ne vraća iz škole pa je odlučio provjeriti sa školom te je u tom trenutku saznao da Monika u školu nije niti došla.

Djevojčicu su pronašli nakon devet dana, točnije 29. prosinca te su je prebacili u bolnicu u Niš. 

Potraga za Ninoslavom trajala je danima

Ključne riječi

Komentara 5

FA
fake
16:11 05.01.2020.

Najbitnije da su ga uhvatili

MA
Macvanin
15:26 05.01.2020.

Sve ih je više i više a nas sve manje. Starosedeoci od DOŠLJAKA sa svih strana teško nalaze posao,ekonomska situacija poslednjih 30godina na rubu egzistencije. Mladi beže is SRB sve više i više,a o pravima manjina i lažima vlasti o boljem životu ne bih da pričam jer se jako iznerviram.

PR
protin
15:33 05.01.2020.

Da se nisu lokalni romi organizirali nebi nikad dijete nasli, od vojske i policije ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije