Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braniteljska udruga:

'Tomo Medved uvijek je bio i bit će jedan od nas'

Tomo Medved
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
20.02.2018.
u 13:02

Udruga je u svom priopćenju osudila sve napade na ministra Tomu Medveda

Ministar branitelja Tomo Medved uvijek je bio i bit će jedan od nas! On je jedini od svih dosadašnjih ministara koji je sagledao cjelokupnu problematiku braniteljske populacije i koji je branitelje izvukao s margine društva – navodi u svom priopćenju predsjednik Zajednice udruga postrojbi ZNG RH i HV Pavo Naletilić.

U njegovu priopćenju, također, stoji kako je Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji rađen uz pomoć stručnjaka, ali je, zahvaljujući ministru Medvedu, po prvi puta omogućeno da ga pišu i predlažu hrvatski branitelji.

- Ministar Medved svjestan je kako se ne može sve riješiti u jednom zakonu i nastavlja uz našu pomoć rješavati još puno toga što nije obuhvaćeno ovim zakonima. U tome mu dajemo punu potporu – ističe Naletilić.

Udruga je u svom priopćenju osudila sve napade na ministra Tomu Medveda, kako putem raznih medija, tako i od bivših ministara koji su, kako se navodi, bili samo ministri u Vladi kojoj su pripadali i zastupali su samo interese te vlade.

Tomo Medved
1/30

Komentara 11

SI
siskic
13:49 20.02.2018.

medvid je za svoje uhljebe osigurao sve. a kako žive radnici koje gule ovi uhljebi...to nikog nije briga.

FT
feel_the_coruption
14:04 20.02.2018.

Ovi razno razni predsjednici braniteljskih udruga ( skoro svaki vod ima svoju udrugu ) moraju braniti novčanik koji ih deblja i hrani...prodaju čast i poštenje za novac...

NM
nemirno more
13:51 20.02.2018.

A Ustavni zakon...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije