Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Patrijarh Irinej: Hvala mafijašu, neka otkrije tko je zapalio našu crkvu u SAD-u

patrijarh irinej
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
18.05.2016.
u 00:10

Sin vođe njujorške mafije John Gotti ponudio pomoć u istrazi o paležu srpske crkve, a srpski mediji krive albanskog ex-mafijaša

Dok srpski mediji otkrivaju koliko stoje automobili – od 50 do 60 tisuća eura – kojima su se patrijarsi dovezli u Beograd na sabor Srpske pravoslavne crkve, patrijarh Irinej prihvatio je pomoć u istrazi paleža srpske crkve sv. Save u New Yorku koju mu je ponudio nasljednik mafijaškog bossa John Gotti jr.

Naime, u medijima je za palež okrivljen albanski ex-mafijaš iz New Yorka John Alite koji je bio Gottijev drug, a sad su protivnici, pa se nagađa da je 52-godišnji Gotti izvor za priču o tome da je Alite zapalio crkvu. Alite se sam javio FBI-u i Domovinskoj sigurnosti, piše New York Post, i kaže da je optužba smiješna i da ne vjeruje da iza nje stoji Gotti. Alite sad radi kao motivacijski govornik i mentor zlostavljanoj djeci. Gotti se ponudio da će, ako FBI to ne učini, on staviti svoje ljude na raspolaganje kako bi se otkrio uzrok požara.

– Što se mene tiče, s obzirom na financijske gubitke koji su posljedica pet federalnih suđenja u tri godine, ne mogu priložiti materijalna sredstva za obnovu crkve. Volio bih doći u Srbiju, sa Srbima se dosad znam samo iz zatvora. U jednom zatvoru družio sam se sa Srbinom i Hrvatom iz Bronxa – poručio je Gotti jr. 

>>Veliki požar zahvatio 160 godina staru pravoslavnu crkvu u New Yorku

Komentara 58

Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
14:23 18.05.2016.

Nema na čemu brate!

Avatar lvan12
lvan12
07:13 18.05.2016.

A crkva izgrađena prije negoli se Tesla rodio... Jos jedan mitoman na ^2

TP
trias politica
14:39 18.05.2016.

Kaj su ovo maškare? :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije