Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Pas Otto izašao iz karantene: 'Zaslužuje maženje i paženje, čeka ga resocijalizacija'

Otto je cane corso star tri godine, a napad na Ksaveru nije mu bio prvi incident. Spominjala se mogućnost da bi Otto mogao biti usmrćen, no ipak je dobio drugu priliku. Njegov "gazda" Ivan Sporiš morao se odreći vlasništva te je Otto završio u azilu.
19. travnja 2019. u 16:59 15 komentara 1087 prikaza
Pas
Foto: Azil Dumovec
Pogledajte galeriju 1/3

Otto, pas koji je nedavno napao ljude na zagrebačkom Ksaveru, izašao je iz karantene, objavio je danas Azil Dumovec.

Pas Otto PROMJENA VLASNIŠTVA Ottov vlasnik već u postupku nabave japanskog carskog psa: Od Otta sam napravio 'mica-macu'

"Zaslužuje maženje i paženje, pa je kod nas u Dumovcu dobio prostranu nastambu u kojoj trenutačno uživa na suncu. Hvala svima koji nam se javljate sa željom da ga posjetite ili nam nudite neki oblik pomoći oko njega, ali trenutačno su mu potrebne samo vaše dobre želje. Uskoro ga čekaju resocijalizacija i školovanje, pa mu sada odgovara mir. Prvi je to korak da sve prođe što uspješnije", objavili su iz azila.

Pas Otto | Autor : Azil Dumovec Foto: Azil Dumovec

Otto je cane corso star tri godine, a napad na Ksaveru nije mu bio prvi incident. Spominjala se mogućnost da bi Otto mogao biti usmrćen, no ipak je dobio drugu priliku. Njegov "gazda" Ivan Sporiš morao se odreći vlasništva te je Otto završio u azilu.

VIDEO Pas brz kao munja: Škotski ovčar spasio čivavu:

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • Muncimir:

    Sve one koji su odgovorni za puštanje te zvijeri treba s njim zatvoriti u jednu prostoriju pa neka uživaju.

  • DarkLord:

    Majke milenice, prosto za ne vjerovati.

  • verica2:

    Mi se tako često volimo pozivati na praksu i zakonska rješenja civiliziranog Zapada, pogotovo Švicarske. Bilo bi predugo da se nabroje pasmine zabranjene u svim kantonima, pa ću se ograničiti samo na Ženevski. Dakle u Ženevskom kantonu su zabranjene pasmine:e: ... prikaži još! American Staffordshire Terrier, Boerbull, Cane Corso, Dogo Argentino, Fila Brasileiro, Mastiff, Španjolski mastif, Napuljski mastif, American Pitbull Terrier, Presa canario, Rottweiler i Tosa . Svi psi teži od 25 kg i viši od 56 cm moraju proći test ponašanja i za njih je potrebna dozvola.