Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao ljude na Ksaveru
Povratak na članak

Pas Otto izašao iz karantene: 'Zaslužuje maženje i paženje, čeka ga resocijalizacija'

Otto je cane corso star tri godine, a napad na Ksaveru nije mu bio prvi incident. Spominjala se mogućnost da bi Otto mogao biti usmrćen, no ipak je dobio drugu priliku. Njegov "gazda" Ivan Sporiš morao se odreći vlasništva te je Otto završio u azilu.

Komentari 15

MU
Muncimir
17:49 19.04.2019.

Sve one koji su odgovorni za puštanje te zvijeri treba s njim zatvoriti u jednu prostoriju pa neka uživaju.

VL
TH
than
17:23 19.04.2019.

Taj će pas i ostati u azilu. Teško da će netko uzeti psa koji je napao ljude, koliko god svi trubili o resocijalizaciji. Prevelika je to odgovornost.

VL
VE
verica2
17:36 19.04.2019.

Mi se tako često volimo pozivati na praksu i zakonska rješenja civiliziranog Zapada, pogotovo Švicarske. Bilo bi predugo da se nabroje pasmine zabranjene u svim kantonima, pa ću se ograničiti samo na Ženevski. Dakle u Ženevskom kantonu su zabranjene pasmine:e: American Staffordshire Terrier, Boerbull, Cane Corso, Dogo Argentino, Fila Brasileiro, Mastiff, Španjolski mastif, Napuljski mastif, American Pitbull Terrier, Presa canario, Rottweiler i Tosa . Svi psi teži od 25 kg i viši od 56 cm moraju proći test ponašanja i za njih je potrebna dozvola.

VL
DA
DarthVader
19:09 19.04.2019.

Majke milenice, prosto za ne vjerovati.

VL
Avatar nekineki
nekineki
08:06 20.04.2019.

nevjerojatno kako takozvani cuckoljubci ovih dana nemilosrdno prdite u komentarima da zadovoljite formu!, šta da je bilo težih posljedica pitam ja vas!? zar netko piše uopće o ovim ljudima što ih je napao i ugrizao? nego samo Otto ! Otto, pass Otto, cane corrso Ottto!, možda će još malo pa će i von Habsburg prezime nositi kad završi to školovanje na koje ide.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.