Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAKALI SE

Njihov udomljeni pas noću nije spavao. Skrivao je tužnu priču...

Napušteni pas
Foto: YouTube screenshot
1/2
14.07.2017.
u 11:12

Ova priča o napuštanju ipak je dobila sretan kraj

Pas je istog trena zavolio obitelj koja ga je udomila i time mu dala novu šansu za život. Obožavao je njihove dvije kćeri, bio im je prijatelj. Poslušan, a razigran.

Brzo je učio sve čemu su ga podučavali i činilo se kako je ovaj napušteni pas napokon pronašao svoje ljude. Ipak, primijetili su nešto neobično...

Njihov ljubimac noćima nije spavao. Samo bi stao ispred njihove sobe i budno ih promatrao. Vlasnici su se zabrinuli. Svake se noći ponavljalo isto.

Odlučili su ga odvesti veterinaru, ali brojne pretrage pokazale su da je pas posve zdrav. Odgovor na pitanje zašto njihov pas ne može zaspati naposljetku su pronašli u azilu, odakle su ga i uzeli.

Njegovi prijašnji vlasnici, odnijeli su ga u sklonište dok je čvrsto spavao. Probudivši se, pas je shvatio kako je ostao bez svoje obitelji s kojom se nije stigao ni oprostiti.

Vlasnici su plakali. Ali ta tužna priča potakla ih je da psu pruže sve kako bi stekli njegovo povjerenje.

Njegov su krevetić stavili kraj svoga kako bi mu pokazali da ga žele što bliže sebi. I upalilo je!

Pas je, osjetivši njihovu ljubav i blizinu, čvrsto zaspao. A njegov strah od ponovnog napuštanja, uz pravu obitelj, posve je zaboravljen. 

 

Komentara 2

DE
deda1234
16:15 14.07.2017.

super za peseka... a kaj sa ljudima kaj nemaju gdje spavat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije