Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nespretni provalnici

Partnera u zločinu zaključao u kiosku koji su pokušali opljačkati

kiosk tiska
Goran Stanzl/PIXSELL
01.04.2010.
u 11:22

Kako bi ušli u kiosk, obili su lokot, no zamijenili su ga novim kako se izvana ne bi vidjelo da je u tijeku provala.

ZAGREB- Policijska ophodnja u noći na četvrtak imala je neobičan “ulov”- zatekli su provalnika u 0.50 zaključanog u kiosku Tiska u Ulici baruna Trenka u Centru. Lopov je, zajedno s svojim kompanjonom, provalio u kiosk nešto iza ponoći obivši lokot na vratima. Kako bi zavarali slučajne prolaznike i policiju te otklonili sumnju da je u kiosku provala u tijeku, dvojac je na vrata kioska stavio drugi, novi lokot. Međutim, u jednom trenutku, posumnjali su da su primijećeni i uhvatila ih je panika. Jedan lopov izišao je van, a u strahu i panici je, pretpostavlja se, slučajno zaključao lokot na vratima. Svog je partnera s vrećicom punom cigareta i bonova ostavio zaključanog u kiosku, a on je pobjegao. Po zarobljenika je ubrzo došla policijska ophodnja. Pozvani su vatrogasci koji su obili lokot na vratima, međutim umjesto slobode, za lopova je uslijedila noć u policijskoj postaji. Za provalu je osumnjičen B.B. (38), poznat po teškim krađama i krivotvorenjima, a za drugim se traga.

Komentara 2

ZE
zeki22
12:06 01.04.2010.

majko moja ni lopovi nisu što su nekada bili =))))))))))))))))))))))

OB
-obrisani-
13:42 01.04.2010.

idu na natječaj za najgluplji kriminalni duo u ovoj godini. Ovo je čak gluplje od Polančekovog objašnjenja kako je htio pokrast INU da vrati kao dug Podravci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije