Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojičine igrice

Paravinja tražio da se odbije žalba pa se žalio na to rješenje

dragan paravinja (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
08.03.2013.
u 12:53

Po svemu sudeći bio je to još jedan u nizu Paravinjinih pokušaja da izazove pozornost, kao što je to bio slučaj kada je neposredno pred pronalazak tijela ubijene Antonije započeo štrajk glađu tvrdeći da je nevin

Dragan Paravinja nedavno je u pismu šibenskom Županijskom sudu zatražio da se odbije žalba koju je podnijela njegova odvjetnica Ankica Giljanović na presudu od 40 godina zatvora zbog pokušaja silovanja i ubojstva Antonije Bilić.

Iako je taj Paravinjin postupak navodio na zaključak da je on po prvi put, odrekavši se žalbe, priznao Antonijino ubojstvo – to nije točno. Potvrdio nam je to Branko Ivić, glasnogovornik šibenskog suda ističući da je sutkinja zahtjev da se odbije žalba Paravinjine odvjetnice prihvatila, a odmah potom se Paravinja žalio na rješenje odbijene žalbe.

Po svemu sudeći bio je to još jedan u nizu Paravinjinih pokušaja da izazove pozornost, kao što je to bio slučaj kada je neposredno pred pronalazak tijela ubijene Antonije započeo štrajk glađu tvrdeći da je nevin. Nakon nalaska njena tijela Paravinja je, kako nam je potvrđeno na sudu u Šibeniku, prekinuo štrajk glađu.

>>Antonia Bilić - Najopsežnija akcija završila je tamo gdje je i počela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije