Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Papa godišnji odmor provodi uz znakovit natpis na svojim vratima

Papa Franjo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
14.07.2017.
u 14:55

Iako je na godišnjem, papa Franjo ima neke vrlo važne dogovorene susrete.

Papa Franjo svoj godišnji odmor provodi kod kuće, prenosi lastampa.

No, niti na odmoru ne gubi svoje dobro raspoloženje kojim zrači.

Naime, već nekoliko dana na vratima njegovog stana u Santa Marti stoji natpis: "Zabranjeno kukati!"

Znak upozorenja pojašnjen je na talijanskom jeziku sa zaključkom: "Da biste izvukli najbolje iz sebe, morate se fokusirati na svoje potencijale, a ne na ograničenja. Zato se prestanite žaliti i radite na poboljšanju svojega života."

Prvi je znak na vratima primijetio jedan od papinih sugovornika i dugogodišnji prijatelj, talijanski svećenik. Rekao je da su se obojica nasmijali.

Znak je osmislio psiholog i psihoterapeut s biblijski zvučnim imenom, Salvo Noé, autor brojnih knjiga i motivacijskih seminara i kurseva.

14.6. je Noé imao priliku pozdraviti papu Franju na nekoliko trenutaka. Poklonio mu je knjigu, narukvicu i znak koji su se odmah svidjeli papi. 

- Stavit ću to s vanjske strane vrata gdje primam ljude, rekao mu je papa Franjo.

Svećenik koji je fotografirao znak na papinim vratima rekao je da je pronašao papu opuštenog i spokojnog.

Iako je na godišnjem, papa Franjo ima neke vrlo važne dogovorene susrete.

Također, dogovara i priprema svoje novo putovanje u Kolumbiju tako da mu je godišnji zapravo radan i aktivan.

Komentara 4

MX
Mister X
15:15 14.07.2017.

Iako je na godišnjem, papa Franjo ima neke vrlo važne dogovorene susrete. Sa grešnicima na Bahamskim otocima ! To je sve OK. No kad če polako da se satane ako ne sa glavnim šefovima tamo ono barem sa nekim anđelimama ! Dobro što je do sada odradio korisno ? .. Rat u Siriji je Putin prljao ruke kažu-pravi njegovi neprijatelji "prijatelji" su mu zahvalni jer dolazi na poziv prijatelja-da pomogne i to legalno putem UNO mandata . Dok ako se podsjetimo Husein nije zvao da mu zemlju unište da ga rasture ubiju-objese , Gadafi isto nije zvao ubojice , Assad nije zvao te iste i teroriste ... O papak o Bože što ništa nikome ne pomože ! Ne samo njima nego mnogi mnogim mnogim nevinima... Alah isti svi su pacifisti !!!

MI
miso
16:45 14.07.2017.

Papa je kao stvoren za ovo vrijeme; sviđa mi se natpis Ne kukati!

SO
SoloHan
16:45 14.07.2017.

Obzirom na trendove očekuje se da komentira guzicu od Lidije Bačić, sad kad je u Shimlesha modu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije