Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka vjernicima

Papa Franjo objavio prvi tweet: 'Molite za mene'

papa Franjo
Reuters/PIXSELL
17.03.2013.
u 16:47

Papa Franjo objavio je svoju prvu poruku na Twitteru kratko nakon što je održao svoj prvi angelus. Prva poruka pratiteljima na internetu je bila vrlo jasna: "Molite za mene".

Papa Franjo objavio je svoju prvu poruku na Twitteru kratko nakon što je održao svoj prvi angelus. Prva poruka pratiteljima na internetu je bila vrlo jasna: \"Molite za mene\", piše France24.

\"Dragi prijatelji, iz srca vam zahvaljujem i molim da nastavite moliti za mene\", napisao je Argentinac u prvoj poruci na svom profilu @Pontifex.

Prvi južnoamerički papa je sličnu poruku poslao i tijekom svog prvog angelusa pred više od 150 tisuća ljudi na mini na Trgu svetog Petra. - Hvala vam na dobrodošlici i na molitvama - kazao je Franjo i dodao \"molite za mene\".

Vatikan je iskoristio papinski profil na Twitteru nakon izbora novog poglavara Katoličke crkve. \"Habemus Papam Franciscum\", bila je njihova poruka što se može prevesti kao \"imamo papu Franju\".

Sve o papi Franji čitajte u našem specijalu

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:20 18.03.2013.

A ti za mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije