Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnici države

Na Pantovčaku se sastali predsjednica, premijer i predsjednik Sabora

01.02.2018.
u 20:15

Iz Ureda predsjednice su priopćili kako su razgovarali o redovitim unutarnjim i vanjskopolitičkim temama.

Na Pantovčaku je održan sastanak državnoga vrha - predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića.

Sastanak je trajao malo više od dva sata. Iz Ureda predsjednice su priopćili kako su razgovarali o redovitim unutarnjim i vanjskopolitičkim temama.

A aktualnih tema zasigurno nije nedostajalo. Proteklih dana otvorile su se teme rotacije veleposlanika, pitanje blokiranih hrvatskih građana, nabava borbenih zrakoplova, granični spor sa Slovenijom kao i poziv hrvatske predsjednice srbijanskome kolegi Aleksandru Vučiću da dođe u posjet Hrvatskoj.  

Komentara 74

IB
ibiza
18:39 01.02.2018.

samo tako ,a ne svade ,bolje pricat milijon puta nega kapriciranje i svada

TR
tramontana
20:37 01.02.2018.

Stvarno, čovik se mora zapitati, koja je politika VL. Očito, jako malo Hrvatska.

DR
droza
20:08 01.02.2018.

Upravo je nevjerovatna količina mržnje iskazana u komentarima povodom sastanka tri čelne osobe u državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije