Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ovo je potres'

Panika u studiju: Prestravljeni voditelj sakrio se pod stol!

potres
Foto: screenshot/youtube
1/2
17.03.2014.
u 18:00

– Potres! Ovo je potres – kazao je u panici voditelj Chris Schauble te se zatim sa svojom kolegicom Megan Henderson sakrio pod stol.

Prilično snažan potres, jačine 4,4 stupnja, zatresao je danas Los Angeles u jutarnjim satima.

Mnoge stanovnike potres je probudio, a ubrzo je na internetu hit postala panična reakcija voditelja televizije KTLA na podrhtavanje zemlje. – Potres! Ovo je potres! – kazao je u panici voditelj Chris Schauble te se zatim sa svojom kolegicom Megan Henderson sakrio pod stol.

– Čini se da je stao – malo poslije kazao je Schauble kada se s kolegicom vratio na voditeljsko mjesto. "Bio je vrlo jak i bio je vrlo blizu", komentirali su voditelji koji su odmah na stranicama Američkog geološkog društva potražili kolika je bila magnituda potresa. Poslije je fotografije svoga uspaničenog lica Schauble objavio na Twitter-profilu.

>>Niz potresa tresao Čile, najjači bio jačine 6,7 stupnjeva

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
18:59 17.03.2014.

Voditelji su ispravno postupili u takvoj situaciji, a volio bih vidjeti toga tko bi ostao "mrtav hladan", tj. nebi se "uspaničio"!

DO
Dongfeng
19:30 17.03.2014.

Nije panika nego najnormalnija reakcija. Zasto glavni mediji moraju sudjelovati u Internet pljuvacinama i ismijavanjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije