Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema žrtava

Niz potresa tresao Čile, najjači bio jačine 6,7 stupnjeva

Potres
Foto: Pixsell
17.03.2014.
u 07:26

Epicentar potresa zabilježen je u moru na dubini od 10,6 kilometara

Sjevernu pacifičku obalu Čilea tijekom noći su zatresla dva jača potresa. Nakon potresa jačine 6,7 stupnjeva nekoliko sati kasnije dogodio se novi potres od 6,2 stupnjeva. Nakon potresa nisu izdana upozorenja na tsunami.

Epicentar potresa zabilježen je u moru na dubini od 10,6 kilometara, 74 kilometara sjeverozapadno od čileanskog Iquiquea, javlja AP.

Istu regiju je tijekom nedjelje pogodila serija potresa koji su se kretali od 4,9 do 5,2 stupnjeva. Zbog ranijeg potresa nakratko se, preventivno, evakuiralo 100.000 ljudi.

Zabilježena je manja materijalna šteta.

>> Potres jačine 6,3 stupnjeva zatresao zapadni Japan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije