Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uklonjen hematom

Ozlijeđeni branitelj Pajčić stabilno, uskoro će na odjel

vukovar
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
15.12.2013.
u 19:52

Vukovarcu Darku Pajčiću pozlilo je ponovno mjesec dana nakon sukoba s policijom zbog ćirilične ploče

Vukovarski branitelj Darko Pajčić u teškom je, ali stabilnom stanju. Oporavlja se u KBC-u Osijek i uskoro će s Jedinice intenzivnog liječenja biti premješten na odjel. Pajčić je, podsjetimo, ozlijeđen 12. studenoga pred zgradom policijske postaje u Vukovaru. Sukobio se s policijom zbog ćirilične ploče te je ozlijeđen.

Hospitaliziran je u Osijeku, ali ubrzo je pušten kući na vlastiti zahtjev. Liječnička pomoć pružena mu je ponovno 8. prosinca, kada je zbog alkohola primljen u Hitnu psihijatrijsku ambulantu u Vukovaru. Stanje mu se pogoršalo, a snimke glave otkrile su hematom. Vraćen je tako u osječku bolnicu, a hematom je uklonjen.

>>Vukovarski branitelj Darko Pajčić je kritično

Komentara 6

Avatar Byker
Byker
07:38 16.12.2013.

Onog milicajca treba tužit za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i upotrebu prekomjerne sile ! Suspendirat ga do kraja suđenja i to bez plače !!!

Avatar tigar 99
tigar 99
08:38 16.12.2013.

Jel istina da je tata odmilicajca koji je ozlijedio hrvatskog branitelja i logoraša srpskih logora, sin od četnika iz vojske RSK?

AT
Attak
08:00 16.12.2013.

Kakvim je to podobnostima Saša primljen u Hrvatsku Policiju ?, ovi mladi ljudi branitelji uglavnom se zna gdje su im bili očevi . Za ovoga Sašu uvijek i redovno prošlost je maglovita , nejasna ipak je u Policiji . Kojim to načinom se dobija posao u Policiji zna najbolje Srbin Ostojic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije