Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traje opsežan nadzor

Ozbiljne optužbe u KB Dubravu dovele inspekciju: Pojedini voditelji mlade kirurge smatraju budalama

10.03.2023.
u 08:56

U prijavi, među ostalim, stoji da "izvanredno stanje na Klinici za kirurgiju traje od kukavičke smjene dr. Patrlja" te da je "loše vođenje Klinike u doba korone uzrokovalo velik i nenadoknadiv odljev doktora i sestara", zbog čega Klinika danas radi s navodno nezakonitim deficitom stručnog kadra.

Komentara 13

LJ
ljeto90
09:45 10.03.2023.

Ode moj kolega kod doktora kada tamo u zamjeni sjedi ukrajinska on ne zna ukrajinski ona ne zna hrvatski na kraju balade medicinska sestra mu dade terapiju??? Na to vam se svelo zdravstvo fuj??

Avatar Marko
Marko
11:19 10.03.2023.

Ako ih njihovi kolege smatraju budalama,što i trebali misliti?

LI
liliZG
10:54 10.03.2023.

potvrđuje sve što ja odavno govorim,..... primarijusi umišljenih veličina ne žele učiti mlade jer time su im direktna konkurencija a oni bi radili do 100-te... i zato mi nemamo više educiranih liječnika koji bi mogli preuzeti mjesto nakon što konačno ovi stariji odu u mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije