Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljava se

Oxa ima samo dva mjeseca, pronađena je na ulici i još uvijek nema dom

Foto: Privatni album
1/2
20.06.2023.
u 17:25

Umiljata je, jede samostalno i naučila je što mace rade u pijesku. Na privremenom je smještaju, a sve informacije o udomljavanju možete dobiti na 091/88-68-052

Maleno klupko sreće i veselja, tim riječima opisuju macu pronađenu na ulici. Nekome je bila višak pa je odlučio ostaviti je da se sama snalazi. Kao da tako malena može znati otkud joj prijeti opasnost, kao da tako malena može sama pronaći hranu. Imala je sreću jer su je na ulici ugledali volonteri kojima je odmah bilo jasno da sama ne može preživjeti.

Dobila je ime Oxa, ima oko dva mjeseca i trenutno je na privremenom smještaju u Zagrebu. Pitoma je i umiljata, sama jede i naučila je što mace rade u pijesku. Imate li mjesta za ovo preslatko mače, želite joj pokazati kako je to imati dom i biti dio obitelji, nazovite na 091/88-68-052.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije