Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U optjecaju za 2 dana

Ovo je poštanska marka kojom će HP obilježiti ZOI u Sočiju!

poštanska marka,Soči
Foto: ''
05.02.2014.
u 15:48

Poštanska marka XXII. Olimpijske zimske igre – Soči, Rusija ima nominalnu vrijednost 3,10 kuna, a autorice marke su Irena Gubanc i Mateja Škofič, dizajnerice iz Ljubljane

Samo dva dana dijeli nas od početka jednog od najljepših sportskih događaja u svijetu – Olimpijskih igara. Ovogodišnja zimska Olimpijada održat će se u ruskom gradu Sočiju, a Hrvatska pošta tim je povodom izdala prigodnu poštansku marku, koju će pustiti u optjecaj 7. veljače, na dan otvorenja Igara, priopćeno je iz kompanije.

Poštanska marka XXII. Olimpijske zimske igre – Soči, Rusija ima nominalnu vrijednost 3,10 kuna, a autorice marke su Irena Gubanc i Mateja Škofič, dizajnerice iz Ljubljane. Naklada marke iznosi 150.000 primjeraka, a tiskana je u arčiću od 9 maraka sa jednim privjeskom. Hrvatska pošta izdala je i prigodnu omotnicu prvog dana (FDC), a žig prvog dana bit će u uporabi 7. i 8. veljače u Poštanskom uredu 10101 Zagreb, Jurišićeva 13.

>>Josipović će sa suprugom nazočiti svečanom otvaranju ZOI u Sočiju

Komentara 1

1A
1A
17:11 05.02.2014.

Meni se stvarno svidja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije