Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Putinov poziv

Josipović će sa suprugom nazočiti svečanom otvaranju ZOI u Sočiju

Ivo Josipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
05.02.2014.
u 15:37

Predsjednik Josipović u Soči odlazi na poziv ruskog predsjednika Vladimira Putina, a prisustvovat će i prijemu kojeg priređuje Putin dan uoči otvaranja olimpijskih igara

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović sa suprugom će nazočiti svečanom otvaranju XXII. zimskih olimpijskih igara u Sočiju 7. veljače ove godine, javlja Ured predsjednika.

Predsjednik Josipović u Soči odlazi na poziv ruskog predsjednika Vladimira Putina, a prisustvovat će i prijemu kojeg priređuje Putin dan uoči otvaranja olimpijskih igara. Sljedeći dan susresti se s hrvatskim sportašima koji sudjeluju na Olimpijskim igrama.

>>Norveški ministar zdravstva u Soči vodi - supruga!

Komentara 12

KR
KroničarHr
16:18 05.02.2014.

Eto prilike za jos jedan samit regije na marginama. Da se kladimo?

GU
gustirna
16:13 05.02.2014.

nadam se da ce tamo ici na racun partije.on i supruga

Avatar fotograf
fotograf
16:07 05.02.2014.

Štovani predsednice mozete gore i ostati.Usput posjetiti kima jonga ili sta vec tamo i pripadate sa vasom petokrakom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije