Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na internetu

Ovo je par koji se ljubio s hrvatskom i srpskom zastavom!

poljubac, Mostar
Imgur
12.03.2013.
u 12:52

Hrvatica iz Širokog Brijega Antonija Kolobarić i mladić iz Srbije Uroš Ranđelović dokazali su svojom fotografijom da je ljubav važnija od svega – boje kože, religije i nacionalnosti, a to ih i uče na United World Collegeu (UWC) u Mostaru.

Napokon je objavljen identitet trenutačno najpoznatijeg para na Balkanu koji je pažnju privukao fotografijom poljupca na kojem poziraju zaogrnuti hrvatskom i srpskom zastavom.

Hrvatica iz Širokog Brijega Antonija Kolobarić i mladić iz Srbije Uroš Ranđelović dokazali su svojom fotografijom da je ljubav važnija od svega – boje kože, religije i nacionalnosti, a to ih i uče na United World Collegeu (UWC) u Mostaru, piše Dnevni avaz.

"Srame se"

U vrlo kratko vrijeme ta je njihova fotografija postala hit na internetu, a priču su prenijeli i mnogi mediji izvan regije. Mladi par još uvijek ne želi izlaziti u javnost s izjavama.

Glasnogovornica UWC-a Adla Velagić otkrila je da se Uroš i Antonija pomalo srame zbog tolike medijske pompe pa se ne žele dodatno eksponirati. – Poručili su da će svoju priču ispričati kada se slegnu svi dojmovi – rekla je Velagić.

Upoznali se prošle godine

Njihovi kolege kažu da su se upoznali prošle godine, kada je Uroš stigao u Mostar. – Antonija ove godine završava školovanje na UWC-u, a je Uroš mlađi godinu od nje i u Mostaru ostaje do 2014. – rekla je jedna od njihovih kolegica.

Kolege tvrde da su se fotografirali sa zastavama zato što su, vjerojatno, željeli pokazati da nacionalizam u 21. stoljeću ne smije biti ničija vodilja. Za ovaj hrabri čin dobili su potporu iz cijelog svijeta.

>>Huffington Post: Srpsko-hrvatski poljubac najhrabrija je stvar ikad

Komentara 63

DU
Dudek
21:06 12.03.2013.

Poznam dosta mijeüanih brakova. Sve je uredu dok nemaju dijece. Svatko od njh zeli djecu ogajti prema svom svjeto nazorju. Tu već dolazi do svađa u obitelji. Ako nije tako molim da mi kažete ovoreno da lažem kao- Hrvatski političar.

KI
kipDomovine
22:59 12.03.2013.

@Startrack Bogu hvala pa je istina to što zboriš. Na sreću što vrijeme dalje teče, Jugoslavija se sve više čini kao neka mračna, maglovita i udaljena prošlost.

RO
roko511
19:31 12.03.2013.

Bravo djeco .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije