Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huffington Post:

Huffington Post: Srpsko-hrvatski poljubac najhrabrija je stvar ikad

poljubac, Mostar
Imgur
10.03.2013.
u 22:59

Kada je djevojku jedna žena upitala zašto hoda uz Srbina na studentskoj paradi u Mostaru, ona joj je odgovorila tako što je poljubila mladića koji je na sebi imao srpsku zastavu

Srpsko-hrvatski poljubac najhrabrija je stvar ikad, naslov je The Huffington Posta za članak o djevojci i mladiću koji su se u Mostaru poljubili ogrnuti u srpsku, odnosno hrvatsku zastavu.

Naime, kada je djevojku jedna žena upitala zašto hoda uz Srbina na studentskoj paradi u Mostaru, ona joj je odgovorila tako što je poljubila mladića koji je na sebi imao srpsku zastavu, objasnio je autor fotografije.

– To nije ništa posebno, samo par koji iskazuje svoju ljubav, ali za nas ovdje u Mostaru to je simbol nove generacije koja ne želi nastaviti rat koji se odvija u svijesti ljudi – kaže autor fotografije. 

>> Mogu li Hrvati i Srbi živjeti u miru poput Francuza i Nijemaca

Ključne riječi

Komentara 57

DU
Deleted user
06:31 11.03.2013.

Oko čega se vi svađate,prepirete i žestite....t..nikada nećete izači iz prošlosti....zločine ne zaboraviti...ali ajmo se malo okrenuti budućnosti....vidi se da su novinari maheri....znaju kako funkcionira ljudski mozak...postavili provokativnu fotku...pa se sda pljujte međusobno....kako manipuliraju sa vama a da toga niste svijesni ...

IB
istina_boli
06:56 11.03.2013.

Tko zivi u proslosti taj nema buducnosti, a ovima je ocigledno stalo do buducnosti.

Avatar babas
babas
06:31 11.03.2013.

U ljubavi je nacionalnost nebitna,ali ljubiti se omotan u hrvatsko srpske zastave je provokacija. To me podsjeća na onu sliku na naslovnici Franceka i Slobe u zagrljaju,he,he,he!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije