Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Ovo je komentar hrvatskog reprezentativca na slučaj Bahtijarević

Zoran Bahtijarević
Foto: Sanjin Strukićl/PIXSELL
1/6
02.02.2018.
u 18:20

Pokrenuta je i peticija da se Bahtijareviću da mogućnost da ostane voditelj Klaićeve

Dr. Zoran Bahtijarević zbog formalnih uvjeta ne može se se prijaviti za novi mandat ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb. Naime, novi ravnatelj mora imati status profesora ili docenta.

Dio javnosti ovu odluku je osudio, a pokrenuta je i peticija da se Bahtijareviću da mogućnost da ostane voditelj Klaićeve. U 24 sata peticiju je potpisalo oko 2.000 ljudi.

No ne podržavaju ga svi, na ormariću u bolnici danas ga je dočekala šokantna poruka:

- Od bolnice radiš privatnu prčiju!!!  Uzalud ti peticija od roditelja kada te kolege mrze. Odlazi.

Zato mu je podršku dao napadač Juventusa Mario Mandžukić, koji je s njim surađivao u nogometnoj reprezentaciji.

- Kakva je prednost imati ovako vrhunskog doktora u Hrvatskoj, kao što je veliko zadovoljstvo u reprezentaciji surađivati s osobom na koju se uvijek možemo osloniti - napisao je Mandžukić na Instagramu.

Komentara 11

2X
2Xgeneral
18:46 02.02.2018.

neka mu mudonje to kažu u brk!!!! jadno

RI
rimac444
20:37 02.02.2018.

Ovaj liječnik je primjer sebičnog i pokvarenog čovjeka, a to sramota za zdrastvo i hrvatski narod

DO
domxerex
18:52 02.02.2018.

Nije to baš tako formalni razlog što treba biti docent ili profesor. Sjećam se kada su na tome inzistirali SDPJ-ovci ali onda kada je to njima odgovaralo i tada to izglasali u zakonu. SAda im odjednom ne odgovoara njihov zakon jer njihov čovek ne ispunjava uvjete a HDZ-ov čovjek ispunjava uvjete pa treba opet mjenjati zakon. Smješno ali to je rodivito pravilo za SDPJ. Zakon treba prilagođavati njihovim potrebama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije