Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Otvorene prijave za „Zeleni pojas“

I ove godine INA pomaže u očuvanju okoliša i prirode; Program je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj
15. travnja 2016. u 15:15 159 prikaza
Zeleni pojas
Foto: PR FOTO

S ciljem širenja svijesti o važnosti očuvanja okoliša, INA i u 2016. nastavlja s programom „Zeleni pojas“, u sklopu kojeg će sufinancirati ekološke projekte poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te druge aktivnosti u području zaštite okoliša i prirode.

Od prijavljenih projekata očekuje se visok stupanj kvalitete i pripremljenosti, kao i mogućnost uključivanja Ininog Kluba volontera u realizaciju projekta. Osim toga, prijavljeni projekti moraju biti realizirani u roku od 6 mjeseci nakon odobrenja sredstava, dok  kandidati koji se prijavljuju za program moraju, financijski ili materijalno, pridonijeti s 20% od ukupnog proračuna namijenjenog za projekt. Odluku o odabiru projekata donijet će stručna komisija dok će jedan projekt odabrati naši fanovi na Facebooku.

 

Sve organizacije civilnog društva i javne obrazovne ustanove svoje ideje i projekte imaju priliku podnijeti na natječaj koji je otvoren do 13. svibnja. Svi detalji o uvjetima natječaja i potrebnoj natječajnoj dokumentaciji, kao i projektima koji su odabrani na natječaju iz 2015., dostupni su na stranici www.ina.hr/zelenipojas.

Umjetnost kao terapija
Umjetnost kao terapija
Doživite kulturu u metropoli – ovo ne biste smjeli propustiti