Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

OTP SoftPOS terminal novi proizvod OTP banke

PROMO
19.06.2024.
u 11:48

OTP banka je nedavno predstavila OTP SoftPOS aplikaciju koja Android mobitel ili tablet uređaj pretvara u POS uređaj. Instalacijom aplikacije OTP SoftPOS moguće je zaprimati bilo koji oblik beskontaktnog plaćanja putem pametnog Android uređaja potpuno sigurno, jednostavno i brzo.

Aplikacija OTP SoftPOS omogućava trgovcima da prihvaćaju bezgotovinska plaćanja poput kartica VISA, Mastercard, Maestro te kartica dostupnih na uređajima kroz Apple Pay i Google Pay novčanik. Plaćanja se odvijaju putem NFC tehnologije na samom uređaju, a omogućena je i autorizacija transakcije putem PIN-a te kupnja na rate karticama OTP banke. Kod OTP SoftPOS usluge nema ispisivanja slip potvrde već se potvrde preuzimaju putem digitalnih kanala, kao što su SMS, e-mail, QR kod, WhatsApp ili Viber.

Usluga OTP SoftPOS namijenjena je svim trgovcima, neovisno o veličini ili djelatnosti u kojoj obavljaju poslovnu aktivnost. S obzirom na to da nema inicijalnih troškova kupnje POS terminala, sada i trgovci koji imaju svega nekoliko transakcija mjesečno imaju mogućnost ugovoriti uslugu prihvata kartičnog plaćanja što je i bila nit vodilja programa VISA Digitalna Hrvatska, gdje VISA i OTP banka nastupaju kao partneri kako bi se što većem broju trgovaca omogućio prihvat kartičnog plaćanja po prihvatljivim uvjetima.

OTP banka stalno radi na unapređenju svojih usluga kako bi svojim klijentima pružila najmodernija rješenja u bankarstvu. Kroz kontinuiranu inovaciju i prilagođavanje brzim promjenama u tehnologiji, OTP banka uspješno integrira nova fintech rješenja, osiguravajući svojim korisnicima napredne, pouzdane i efikasne bankarske usluge. Ovaj pristup ne samo da unapređuje kvalitetu usluga, već i postavlja temelje za budući rast i razvoj banke u digitalnom dobu.

Ključne riječi
otp

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije