Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je došlo do zbrke

Otkrivene brojne dvojbe, zbrka s vjernicima: Ovo su rekorderi po broju ateista

23.09.2022.
u 19:48

Neslužbeno smo doznali da u obradi podataka zbog metodoloških razloga nisu mogli spajati odgovore iz dva pitanja o vjeri i vjerskoj pripadnosti

Komentara 112

RE
remarga
20:10 23.09.2022.

Hmmm hoće li se netko iz medija ispričati zbog onih jučerašnjih bombastičnih naslova kako je u Hrvatskoj drastično pao broj katolika? Dakle, katolika ima više od 83%. Isto tako nitko nije spomenuo da je u istarskoj županiji porastao broj izjašnjenih Hrvata. Sad Hrvati čine skoro 80% stanovništva u Istri. Očito nekima smeta što je sve više izjašnjenih Hrvata i što ne pada tako drastično broj katolika kako neki priželjkuju.

BI
bijanca
20:12 23.09.2022.

Koje brojne dvojbe, zbrka u glavama besposlenih novinara

DA
damascus
09:27 24.09.2022.

Vrijeme je da ravnateljica zavoda za statistiku radi ovakvih gluposti podnese neopozivu ostavku a ako to ne učini da je vlada razriješi. A i potrebno je ispitati kako se moglo dogoditi da u izradi upitnika nije sudjelovao niti jedan važniji hrvatski demograf. Smrdi to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?