Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu određen pritvor

Otac Vanje (14) na saslušanju: Djevojčica ubijena pištoljem, izvršitelj priznao stravičan zločin?

Skoplje: Jako osiguranje do?ekalo hrvatske navija?e na kolodvoru
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.12.2023.
u 00:59

Otac otete, pa ubijene djevojčice Vanje (14) nalazi se u policijskoj postaji na ragovoru. Za sada mu nije određen pritvor, potvrdilo je tužiteljstvo.

A.Đ., otac ubijene 14-godišnje djevojčice nalazi se u policiji na saslušanju, potvrdilo je tužiteljstvo i MUP, a prenosi Kurir. Kako se doznaje priveden je u sklopu istrage, saslušanje još traje, a za sada mu nije određen pritvor. Majka je prijavila nestanak djevojčice rano ujutro čim se doznalo da Vanja Đ. (14) nije stigla u školu. Otac je još jednom prijavio nestanak istog dana u 11 sati. 

Djevojčica je oteta ispred svoje kuće, a kako je potvrdila policija ubijena je nekoliko sati nakon nestanka. Uz njeno pronađeno je još jedno tijelo, navodno 74-godišnjeg frizera. Za oba ubojstva osumnjičene su iste osobe. Kako je priopćeno iz tužiteljstva i MUP-a djevojčica je ubijena već oko 10 sati, gotovo sat i pol vremena prije nego je otmicu prijavio njen otac. Njega je o nestanku obavijestila Vanjina majka. 

VEZANI ČLANAK 

Prema izvorima agencije Telma bliskim istrazi, Lj.P iz Skoplja je 22. studenog oteo frizera Pančea (74), s kojim je bio povezan zbog nekog navodnog iskopavanja zlata, piše Blic. Pišu kako je motiv otmice bio iznuda, te kako je oteta djevojčica (14) ubijena iz pištolja. Istog je dana policija pronašla frizerov automobil zapaljen u selu Brazda nedaleko od Skopja.

Istraga smatra da su osumnjičenom Lj.P. pomogli njegov vozač i još trojica osumnjičenika za koje je  predložen pritvor. Iako je prema nekim nagađanjima Lj.P. uhićen na području Hrvatske kada je pokušao pobjeći u Tursku, službeno je on i dalje u bijegu. Kako piše makedonski portal 'Večer' uz njega je osumnjičen i V.M. iz Valesa. Isti portal piše kako je Lj.P. naručitelj ubojstva, dok je V.M. navodno priznao kazneno djelo izvršenja istog. Navodno je u otmicu umješan i član Vanjine uže obitelji koji je sudjelovao u iznudi.

VIDEO Požar u Španskom 

Komentara 15

AL
alkemičar
02:29 04.12.2023.

"Frizer 74 ubijen zbog navodnog iskopavanja zlata" sta je ovo radnja nekog vesterna ili se oni zaje...? O kakvoj je iznudi rijec i tko je tu koga ucijenjivao i zasto? I kako su frizer i curica povezani? Tu ama bas nista nije jasno. Ako ovako glasi sluzbeno priopcenje policije onda netko treba dobit pedalu jer ocito ni njima nije nista jasno ili novinar ne zna prepisati tekst kako spada. Nije mi jasan mentalni sklop osobe koja je u stanju ubiti dijete i kako je to mogao napraviti pa to ne radi ni talijanska mafija! Ubiti covjeka bez obzira na dob i spol je nepojmljiv i najstrasniji zlocin koji postoji i kao takav nema te kazne koja bi zadovoljila pravdu.

Avatar lola lola
lola lola
01:31 04.12.2023.

Ovo ni Sherlock ne bi odmotao.... kakve veze djevojcica Vanja ima sa iskopavanjem zlata I ubijenim 70 godisnjim frizerom????

JA
jasamnisam
06:09 04.12.2023.

Članak bez glave i repa, katastrofa za čitati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije