Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinitelj uhićen

Otac nastavnika na kojeg je pucao bivši učenik: "Operacija još traje"

BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je
Foto: Stringer/PIXSELL
1/6
14.06.2023.
u 11:46

U osnovnoj školi u Lukavcu u BiH jutros oko 9 sati došlo je do pucnjave. Dječak (14) pucao je na nastavnika koji se zbog zadobivenih ozljeda trenutno nalazi na operaciji. U teškom je stanju pišu mediji iz BiH.

Među učenicima nema ozlijeđenih. Napadač je došao jutros u školu i tražio nastavnika, piše Dnevni Avaz. Nakon što ga je pronašao u njega je ispalio više metaka. Liječnici se trenutno bore za njegov život. Dječak (14) koji je pucao je bivši učenik škole koji je premješten zbog lošeg vladanja. 

Kako piše Avaz ozlijeđeni nastavnik je Nedin Osmanović, sin Ismeta Osmanovića, bivšeg zastupnika SDA u Parlamentu FBIH. 'Istina je, radi se o mom sinu. On je bio profesor engleskog jezika i pomoćnik direktora', rekao je Osmanović za N1. 'Operacija još uvijek traje, a liječnici su mi rekli da je stabilno', dodaje. 

VEZANI ČLANCI 

Načelnik Lukavca Edin Delić potvrdio je za medije da je jutros došlo do pucnjave u školi u kojoj je ozlijeđen nastavnik. 'Među ozlijeđenima nema djece, stoga molimo roditelje da obuzdamo paniku. Počinitelj je maloljetno dijete i odmah je uhićen.' 

VIDEO BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je

Komentara 1

DO
domagoj1492
12:46 14.06.2023.

Bit će zanimljivo vidjeti šta je taj profesor radio da je pokrenuo takav gnjev prema sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije