Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENO ORUŽJE

Detalji užasa u BiH: Izbacili ga iz škole zbog lošeg vladanja, došao s pištoljem i pucao u nastavnika

BiH: Učenik u OŠ Lukavac pucao na nastavnika
Foto: Stringer/PIXSELL
1/11
14.06.2023.
u 10:18

Učenik je jutros došao u školu naoružan te je tražio zaposlenika u kojeg je pucao u predjelu glave. Ranio ga je u vrat, a ranjeni muškarac se nalazi u teškom stanju

Jedna osoba upucana je jutros u osnovnoj školi u Lukavcu kod Tuzle. Djeca nisu ozlijeđena. Pucnjava se dogodila jutros oko osam sat. "Avaz" doznaje da se radi se o bivšem učeniku koji je premješten iz škole zbog lošeg vladanja. On je jutros došao u školu s pištoljem i tražio zaposlenika škole. U njega je ispalio više metaka i trenutačno se liječnici bore za njegov život.

Avaz javlja da je upucan sin Ismeta Osmanovića, nekadašnjeg zastupnika SDA u Parlamentu FBiH. 

Kako doznaje Klix.ba, riječ je o učeniku (2008.) koji je zbog prilično lošeg vladanja premješten iz jedne u drugu osnovnu školu.

GALERIJA Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle

BiH: Učenik u OŠ Lukavac pucao na nastavnika
1/11

Učenik je jutros došao u školu naoružan te je tražio zaposlenika u kojeg je pucao u predjelu glave. Ranio ga je u vrat, a ranjeni muškarac nalazi se u teškom stanju.

VEZANI ČLANCI:

Prebačen je u Klinički centar u Tuzlu, u tijeku je operacija. Policija je odmah uhitila učenika koji je pucao, a uz njega je pronađen i pištolj.

Video: Dva mlada Hrvata poginula u Njemačkoj: Tek drugo jutro uočen je njihov motor u travi

 

Ključne riječi

Komentara 16

TE
tejanolejano
11:02 14.06.2023.

Samo sam molio Boga da se užas iz Beograda ne pretvori u modu i na drugom mestima. Nadajmo se da je ovo samo slučajnost, jer ako postane moda, samo nam je još to trebalo.

DU
Deleted user
12:11 14.06.2023.

U Jugi je to rješavao nastavnik sa par pliski i svi su poslije bili mirniji i bolji učenici, nije dolazilo do toga da dijete dođe u posjed oružja, jer ga tata samo pri pomisli, izuje iz cipela....sada nastavnici i roditelji samo smiju promatrat i molit se da neće bit gore...

KR
Krolo
12:04 14.06.2023.

Nije to ništa, struka kaže ADHD proći će ga, samo biti popustljiv i bez da ga se ukori, jer je i osjetljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije