Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrtna kazna?

Otac iz pakla ubio petero novorođenčadi, posljednje bacio u smeće

Foto: Youtube screenshot
28.01.2020.
u 10:58

Na temelju saznanja pronađeni su posmrtni ostaci još jednog djeteta, dok troje nikad nije pronađeno.

U Kaliforniji je uhićen Paul Perez (57) koji je od 1992. do 2001. godine ubio čak petero svoje djece, i to dok su bili novorođenčad. Tijelo posljednje žrtve, tromjesečnog dječačića, pronađeno je 29. ožujka 2007 u kontejneru istočno od Woodlanda u Kaliforniji.

Tamošnja policija je s pomoću DNK tehnologije identificirala dijete  Nikka Leeja Pereza u listopadu 2019. godine, a zatim je otkriveno da je maleni imao četvero braće i sestara, prenosi Metro.

Na temelju saznanja pronađeni su posmrtni ostaci još jednog djeteta, dok troje nikad nije pronađeno.

Uhićenje oca iz pakla najavljeno je na konferenciji za novinare u ponedjeljak, na kojoj je tužitelj okruga Yolo Jeff Resig kazao kako se zahvaljujući naprednoj DNK tehnologiji ovakvi monstrumi više ne mogu skrivati.

– U 40 godina svoga rada nikad se nisam susreo s nečim ovakvim. Iako istraga još traje, Perezu će se zbog posebno brutalnih okolnosti možda izreći smrtna kazna – dodao je šerif.

 

Ključne riječi

Komentara 5

SM
Smrdo
12:35 28.01.2020.

Pozdravljam smrtnu kaznu, trebalo bi je i u nas uvest za posebno okrutne zločine i naravno, doživotnu.

GR
gragakarlovac
13:30 28.01.2020.

USA, smrtna kazna mu ne bjezi...tako treba

Avatar Dokman
Dokman
12:17 28.01.2020.

A o majci niti riječi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije