Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR

Uhićen najveći monstrum Azije: Ubijao je žene i hranio svoje ribe mesožderke s njihovim ostatcima

Tajlanska policija i ronioci/ilustracija
Foto: Dan Charity/News Syndication/PIXSELL
1/2
22.01.2020.
u 15:00

Sam slučaj počeo je u srpnju prošle godine kad su Apichai i Chaiyachet podnijeli kaznenu prijavu zbog nepoznatog počinitelja koji je navodno napao 22-godišnjakinju. Međutim, vrlo brzo nakon podnesene prijave obitelj mlade žene prijavila je njezin nestanak.

Bogati nasljednik 40-godišnji Apichai Ongwisit uhićen je u svojem tajlandskom domu pod sumnjom da je odgovoran za ubojstvo nekoliko žena te da je hranio svoje ribe mesožderke njihovim ostatcima. 

Policija je izvršila pretres njegova doma nakon dobivene dojave kako je upravo on ubio svoju 22-godišnju djevojku Warinthorn Chaiyachet, poznatu i pod nadimkom Kit.  Njezino tijelo pronađeno je zamotano u plastici na dnu ribnjaka.

Detektivi vjeruju kako ju je ugušio i bacio prošlog srpnja u ribnjak pun riba mesožderka, a tamo su policijski ronioci pronašli do sada čak 298 ljudskih kostiju. Pronađeni ljudski ostatci poslani su na forenzičko ispitivanje u bolnicu Siriraj. 

- Istraga je pokazala kako je nekoliko žena koje su bile povezane s osumnjičenim nestale. Među njima su njegove prijateljice, djevojke i prostitutke - izjavio je policijski istražitelj, piše Mirror. 

Istraga se nastavlja jer se vjeruje da je Ongwisit povezan s nestankom najmanje tri žene, među kojima je i 12-godišnja curica iz susjedstva. 

Sam slučaj počeo je u srpnju prošle godine kad su Apichai i Chaiyachet podnijeli kaznenu prijavu zbog nepoznatog počinitelja koji je navodno napao 22-godišnjakinju. Međutim, vrlo brzo nakon podnesene prijave obitelj Chaiyachet prijavila je nestanak 22-godišnjakinje. 

Nakon što im je policijski doušnik dojavio kako je bogati nasljednik ubio najmanje druge dvije osobe, policija je izvršila pretres doma. 

Nakon što je objavljen identitet osumnjičenog, pokazalo se kako je on sin milijunaša koji je 1983. godine uhićen pod optužbama za brutalno ubojstvo 15-godišnjakinje. Nakon što je njegov otac kasnije ustrijeljen i ubijen, njegova majka, optužena da je isplanirala smrt djevojčice, pobjegla je u inozemstvo s njegovom sestrom.
 

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
15:14 22.01.2020.

krasna familija.

Avatar Mentat
Mentat
16:12 22.01.2020.

Ne pada kokos daleko od stabla.

BA
Barbasmora
17:29 22.01.2020.

Vidi vidi vidi....di su pobjegle neke "domoljubne" jasenovacke ustase nakon poraza od velike in slavne antifa koalicije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije