Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispitani svjedoci

Komšićima ukinut istražni zatvor, Petrović ide na izdržavanje kazne

Vjekoslav i Ivo Komšić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
07.05.2018.
u 20:01

Ivo Komšić (48) i Vjekoslav Komšić (52) u Remetincu su završili 13. travnja nakon prijetnji konobaru iz jednog kafića

Ivo i Vjekoslav Komšić, otac i kum Davida Komšića, nepravomoćno osuđenog na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan, pušteni su iz Remetinca u kojem su bili od sredine travnja, zbog sumnje da su prijetili konobaru jednog zagrebačkog kafića.

Istražni zatvor ukinut im je na zahtjev tužiteljstva nakon što su ispitani svi predloženi svjedoci. S njima je bio pritvoren i Zoran Petrović, no za razliku od njih, on nije pušten iz Remetinca.

Razlog je tome činjenica što ga čeka izdržavanje kazne za djelo za koje je ranije osuđen. Ivo Komšić prije uhićenja zbog prijetnje bio je i priveden jer je uočen kako hoda oko suda zagledavajući se u parkirana vozila, zbog čega su bili pozvani i pirotehničari. Nakon ispitivanja je pušten, a uhićen je dan nakon tog događaja.

Ključne riječi

Komentara 7

IL
ilijan
14:15 07.05.2018.

Maknite te spodobe iz javnog prostora!!!!

BL
bljak007
19:34 07.05.2018.

Doživotno protjerati iz Hrvatske, sa doživotnom zabranom ponovnog ulaska u Hrvatsku. Neka ostanu u svojoj bosni.

SI
siskic
21:53 07.05.2018.

kriminalcima ne dajte prostora...đubrat i ološ društva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije