Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći

Otac spasio troje usnule djece iz goruće kuće u Dalju

vatrogasci
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
25.08.2017.
u 12:27

U kući su djeca spavala kada je otac izašao van i vidio da je cijeli krov u plamenu

Mario Matin iz Dalja taman je stavio svoje troje djece u dobi od 3, 11 i 14 godina na spavanje kada je na njegovoj kući iznenada buknuo požar. Otac je brzo probudio djecu i iznio iz opožarene kuće u Ulici Josipa bana Jelačića u Dalju nedaleko od Osijeka. 

Otac je djecu uspio izvesti na sigurno tako da nitko od ukućana, srećom, nije ozlijeđen, piše Glas Slavonije

– Djeca su spavala kada je odjednom nešto počelo pucati i u cijeloj kući je nestalo struje. Mislio sam da je iskočio osigurač, pa sam ga promijenio, ali struje i dalje nije bilo. Izišao sam iz kuće i vidio cijeli krov u plamenu. Izveo sam djecu iz kuće i pričekao vatrogasce – ispričao je Mario Matin. Njegova supruga i majka u trenutku požara nisu bile kod kuće. 

Uzrok požara još nije poznat, a u vatrenoj stihiji izgorjelo je cijelo krovište, no u kući je sve ostalo netaknuto. 

Nitko od ukućana trenutno nije zaposlen, a Mariova supruga prima rodiljnu naknadu. Njegova majka prima mirovinu od oko 900 kuna i ne znaju kako će popraviti krov. Svaka pomoć ovoj obitelji s troje malodobne djece dobro je došla, a ako netko želi pomoći materijalom, radom ili drugačije, može kontaktirati Marija Matina na broj mobitela 097/676-37-98.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije