Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbo prijateljicu

Osuđen na 15 god. zbog ubojstva profesorice Dijane Ćulibrk

Dijana Ćulibrk
Facebook
31.08.2012.
u 14:46

– Znam da sam uništio i život njezine i život svoje obitelji. Reagirao sam u trenutku i bez razmišljanja i kajem se zbog toga što sam učinio – kazao je Šišaković

Dario Šišaković (22) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na 15 godina zatvora zbog ubojstva Dijane Ćulibrk lani u listopadu. Teretio se za teško ubojstvo iz koristoljublja, a nesretnu ženu, koja je inače bila profesorica, više je puta izbo džepnim nožićem u njezinom stanu u Sloboštini.

Nakon toga je iz njezinog stana uzeo televiziju, laptop i nakit, a dio toga je prodao. Kako je kazao u svojoj obrani, sve se dogodilo kad je došao u njezin stan da bi tražio povrat od 700 kuna koje joj je posudio. Šišaković je izrazio kajanje zbog počinjenog djela.

– Znam da me očekuje zatvor zbog onog što sam napravio i da za to nema nikakvog opravdanja. No taj dan kad sam došao u Dijanin stan, nisam je namjeravao ni ubiti niti sam mislio uzeti stvari iz njezinog stana. Samo sam htio da mi vrati dug. Znam da sam uništio i život njezine i život svoje obitelji. Reagirao sam u trenutku i bez razmišljanja i kajem se zbog toga što sam učinio – kazao je Šišaković. 

>>Ubo sam je nožem, a nakon toga mi se samo smračilo pred očima

Komentara 12

AN
ankicascreiber
15:03 31.08.2012.

u americi bi za ovo dobio smrtnu kaznu.

BM
BRANITELJ-MUP
15:03 31.08.2012.

Vida vraga ovaj je dobio više nego Norac. Bem ti pravdu i zakone ove države.

IB
Ibra22
15:00 31.08.2012.

Sa najkasnije 32. godine je vani. A njoj je u tim godinama skončao život..... Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije