Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašan propust

Ostavio blizance u autu i dogodilo se ono najgore: Otac tvrdi da nije znao da su tamo

Foto: YouTube/CBS New York
27.07.2019.
u 16:13

Nakon osmosatne smjene, kad je izašao s posla, Juan Rodriguez (39) ugledao je svoju djecu koja su od posljedica vrućine preminula u autu.

Jednogodišnji blizanci Phoenix i Mariza ostavljeni su na zadnjem sjedištu očeva automobila ispred bolnice u kojoj je radio kao socijalni radnik.

Nakon osmosatne smjene, kad je izašao s posla, Juan Rodriguez (39) ugledao je svoju djecu koja su od posljedica vrućine preminula u autu.

- Nisam znao da su tamo - ispričao je Rodriguez policajcima i počeo vrištati. Liječnici više nisu ništa mogli učiniti.

Policija je privela oca te će biti optužen za smrt dvoje djece koja su nedavno proslavila prvi rođendan, prenosi 24sata.

- Ovo je veliki šok. Pa nedavno su imali zabavu u vrtu na kojoj su slavili njihov rođendan. Imaju i četverogodišnjeg sina. Nikad nisam vidio da zanemarivali djecu niti da su ih puštali van bez nadzora. Bili su dobri roditelji. Kako će sada nastaviti sa životom? - ispričao je susjed obitelji za New York Post. 

U Americi svake godine u prosjeku umre 38 djece koja ostanu zaboravljena u automobilu.

Ključne riječi

Komentara 14

CH
chemica
23:42 27.07.2019.

Nekako bi mi nakon osam sati počeo i šugavi mačak nedostajati, ali to su valjda ti "napredni i moderni" roditelji.

Avatar maxist
maxist
19:47 27.07.2019.

osobno ni pesa ne ostavljam ni minute u autu čim je temperatura iznad 15-20 C, a dijete "zaboraviti" naprosto je nezamislivo.......Po ovim vrućinama nebi u autu nepotrebno vozio nikoga.....klima je tek ispomoć da se izdrži

SA
samoborka
20:47 27.07.2019.

Smjena mu traje minimalno 8 sati! 8 SATI se nije sjetio da je vozio djecu u autu niti se sjetio djece uopce!? Na stranu stres, na stranu sve..za ovo nema opravdanja! Ili je totalno neuracunljiv ili ovo nije bilo nenamjerno. Znaci,ili mu je mjesto na psihijatriji ili u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije