Vrijedna uspomena

Osnovnoškolac ukrao zlatni sat Suzane Štimac

suzana stimac
pixsell
04.11.2011.
u 10:25

Zlatni sat koji je vrijedan više od 200 tisuća kuna policija ipak nije pronašla.

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom kojeg sumnjiči da je tijekom ljeta između 1. lipnja i 25. rujna ove godine ukrao ručni sat Suzani Štimac, bivšoj supruzi Igora Štimca.

Zlatni sat marke Rolex vrijedan je oko 25 tisuća eura i nije pronađen. Ukraden je iz stana na Bačvicama gdje Suzana živi s troje djece.

Kako neslužbeno doznajemo, maloljetnik je učenik Osnovne škole Pojišan koju pohađa i Suzanina kći.

Suzana je policiji prije desetak dana prijavila krađu sata, ističući da je riječ o vrlo vrijednoj uspomeni. Kazala je tada da je tek poslije mjesec dana odlučila prijaviti krađu, nakon saznanja kako se u toj četvrti učestalo događaju provale i krađe.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:30 04.11.2011.

hahahahaha,drpio mu sat i prodao za 1 joint ma imaju oni za drugi,bez brige kako došlo tako prošlo

OB
-obrisani-
13:10 04.11.2011.

oj suzana, oj suzana, oj suzana

OB
-obrisani-
13:29 04.11.2011.

a jel se osnovnoškolac zove Igor Štimac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije