Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maloljetnici napali 18-godišnjaka

Policija pronašla još tri počinitelja: Za napade u Osijeku osumnjičeni i pripadnici navijačke skupine

Privođenje osumnjičenih za preprodaju droge i duhana na Županijski sud u Osijeku
Dubravka Petric/PIXSELL
23.10.2022.
u 08:51

Protiv maloljetnih počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež podnosimo posebno izvješće, navela je policija.

Policija nastavlja kriminalistička istraživanja i uhićenja vezana za niz napada u Osijeku u posljednjih tjedan dana. Ne zna se i dalje jesu li napadi povezani. Nakon što je u subotu izvijestila da je jedna osoba uhićena, a jedna u bijegu, jutros je priopćila kako su identificirali još tri osumnjičenika, i to maloljetnika.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem  utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su tri maloljetnika 18. listopada na Vukovarskoj cesti u Osijeku, kao pripadnici navijačke skupine, srušili na tlo i fizički napali 18-godišnjaka počinivši tako dva kaznena djela tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje. Protiv maloljetnih počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež podnosimo posebno izvješće - priopćila je PU osječko-baranjska.

Policija je pak u kasnijem ispravku priopćenja izbacila informaciju kako je riječ pripadnicima navijačke skupine, a kako neslužbeno doznajemo razlog tome je što motiv napada nije imao veze s njihovim pripadanjem navijačkoj skupini. Istukli su mladića doslovno - bez razloga.

Za napade u Osijeku policija dosad prijavila ukupno osam osoba, koje se sumnjiče za tri različita napada.

VIDEO: Dan na Krematoriju

Ključne riječi

Komentara 13

PH
Petarstijena-HR
09:34 23.10.2022.

Građani Hrvatske nisu zadovoljni radom policije po pitanju javnog reda i mira,te sigurnosti građana i imovine,a pravosuđe po tim pitanjima uopće ne postoji niti funkcionira,sve oslobađaju i nikoga ne osuđuju,treba ukinuti takvo pravosuđe .

PH
Petarstijena-HR
09:41 23.10.2022.

Sve škole moraju imati kamere i nastavnike " redare/čuvare" za vrijeme pauze i odmora djece. Gradovi moraju biti pokriveni kamerama,policija mora biti educirana i novčane i zatvorske kazne za djecu i roditelje..

DU
Deleted user
11:14 23.10.2022.

Clockwork orange.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije