Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovi orobili majku

Osječanka bijesna zbog krađe kolica: 'Sramota hrvatskog naroda!'

dječja kolica
Foto: Thinkstock
05.06.2018.
u 08:01

Nisam očekivala da netko trči za njima, ali da me bar netko upozorio. Nisu ukrali kolica meni, nego djetetu, kaže nam Hani Furgali

Dok je sa sinčićem u naručju gledala balone na glavnom osječkom trgu, mladoj mami Hani Furgali i njezinoj bebi netko je u petak popodne – ukrao dječja kolica.

– Izašli smo iz trgovine, sin mi je bio nervozan, ima osam mjeseci pa sam ga uzela u ruke. U blizini su puhali balone pa smo im se približili, jer ga je to zanimalo, i tako smo se doslovce na nekoliko metara, ma ni deset, udaljili od kolica. Nije mi ni na kraj pameti bilo da bi ih netko ukrao! Okrenula sam se i više ih nije bilo – kaže Hana. Na kolicama, vrijednima oko 2000 kuna, bila su i tri paketa pelena te vrećice s namirnicama.

– Tražila sam ih, nitko nije reagirao, nitko ništa nije znao, što me čudi jer je trg bio pun. Nisam očekivala da netko trči za njima, ali da me bar netko upozorio. Nisu ukrali kolica meni, nego djetetu i pitam se bi li netko napravio isto i da mi je dijete bilo u njima. I to u centru Osijeka, sramota hrvatskog naroda! – ogorčena je. Uzda se da će kamere s trga otkriti počinitelja.

Pogledajte i galeriju pljačke u Zagrebu:

dječja kolica
1/6
Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
08:34 05.06.2018.

Kako znaju da su baš Hrvati ti koji su ukrali kolica? Inače u sličnim slučajevima kad je etnička pripadnost kriminalca poznata novinari je ne ističu. A uvijek kad je nepoznat počinitelj proglašavaju ga Hrvatom na radost Yugoslavena i onih koji se tako osjećaju.

Avatar nekakav
nekakav
11:12 05.06.2018.

a kolko dugo je mama gledala balone? veli, ni deset metara od kolica... znači, bila je bar 20. u italiji ti ukradu torbicu koju staviš na stol u restoranu. s tim da sjediš za tim stolom.

DU
Deleted user
12:06 05.06.2018.

Sad na drugom portalu pise da ih je zaboravila u trgovini hahaha. Al glavno da je odmah napala hrvatski narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije