Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio bivšu djevojku

Oršuš priznao ubojstvo: Uhvatio sam je oko vrata i bacio na tlo

\'22.10.2010. Zupanijski sud, Varazdin, Sudjenje Mladenu Orsusu koji je optuzen za ubojstvo Dubravke Horvat, ubio ju je 2006. a les je pronadjen ove godine u 5. mjesecu ove godine Photo: Marko Jurinec
Marko Jurinec/Pixsell
22.10.2010.
u 19:25

Ja sam samo htio da se pomirimo i rekao sam joj da ću prestati piti i da ću se zaposliti te da više neće biti svađe među nama. Ona se nije htjela pomiriti. Sve mi se zamaglilo te sam je bacio dolje i počeo daviti – rekao je Mladen Oršuš.

– Nismo se svađali. Ja sam samo htio da se pomirimo i rekao sam joj da ću prestati piti i da ću se zaposliti te da više neće biti svađe među nama. Ona se nije htjela pomiriti, a meni je odjednom došao stres u glavu. Sve mi se zamaglilo te sam je uhvatio rukama oko vrata, bacio dolje i počeo daviti – rekao je na današnjem suđenju na varaždinskom Županijskom sudu Mladen Oršuš (36), koji je prije četiri godine u napuštenu hangaru na željezničkoj postaji u Varaždinu ubio svoju bivšu djevojku Dubravku Horvat (28).

Truplo ubijene Dubravke prije nekoliko mjeseci u napuštenu hangaru u posve raspadnutu stanju pronašao je zaposlenik Hrvatskih željeznica. Pune četiri godine Oršuš je pred svima skrivao svoju mračnu tajnu. Kaže da je o tome govorio jedino bratu, koji ga uopće nije htio slušati. Pred drugima u društvu govorio je da je ona mrtva te da je osoba koja ju je ubila u zatvoru.

– Skupljao sam plastične boce na željezničkoj postaji i sreo je poslije duljeg vremena. Prije smo živjeli zajedno gotovo četiri godine, a onda me je napustila. Nije se htjela pomiriti pa sam joj predložio da odemo u hangar da ondje nastavimo razgovor. No i tamo je odbijala da se pomirimo. Žao mi je što sam to učinio – kazao je Oršuš.

Komentara 3

EU
eureka001
22:07 22.10.2010.

zadavit ga na licu mjesta inace ce se vrag zalit strazburgiu i drzava ce mu jos morat platit kaj je bio u bajbuku

Avatar zampzmija
zampzmija
22:27 22.10.2010.

Žao mu je ? cigića ...nije moga spavat...

OB
-obrisani-
06:32 23.10.2010.

neka se kokaju i tako samo nered rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije