Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podravina

Optužnica jer je napisao da zastupniku treba odrubiti glavu

Saborski zastupnik Goran Beus Richemberg
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
16.04.2018.
u 11:44

Ispod članka u kojem je objavljena izjava saborskog zastupnika o oduzimanja činova i odličja haškim osuđenicima, objavio komentar u kojem je naveo da tom saborskom zastupniku treba odrubiti glavu.

Rečenica napisana na jednom internetskom portalu mogla bi 54-godišnjeg mještanina Molvi u Koprivničko-križevačkoj županiji stajati zatvora.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je protiv njega podiglo optužnicu zbog kaznenog djela prijetnje jer je 12. prosinca 2017. ispod članka u kojem je objavljena izjava saborskog zastupnika o oduzimanja činova i odličja haškim osuđenicima, objavio komentar u kojem je naveo da tom saborskom zastupniku treba odrubiti glavu.

Radi se o zastupnilu GLAS-a Goranu Beusu Richemberghu.

Optuženiku iz Molvi prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora.

 

Komentara 4

VI
virtual1
12:20 16.04.2018.

27 jbnih god stoka krade državu, isisava svaku kunu, prodaje imovinu strancima, dijeli radna mjesta rodbini, djecu tjera u Njemačku i Irsku i mi smo ti koji trebaju u zatvor zbog komentara. znajte da ničija ne sija vječno.

Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
14:16 16.04.2018.

JADNO , naj jadnije. Paaaaaaa , neki se sa tom izjavom ne slažu. VERBALNI DELIKT , asocijativna izjava.Sloboda umjetničkog izražavanja , jezična figura ..., tra la la itd. A banke nekažnjeno pljačkaju ?

ZV
zvonimir13
17:04 16.04.2018.

Akad Frljić vadi hrv zastavu iz guzice onda je to satira ,ma ajte molim vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije