Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob frakcija BBB-a

Tužiteljstvo traži ukidanje presude Tunjiću

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
24.09.2017.
u 07:55

Marko Tunjić na prvom je suđenju bio osuđen na 12 godina zatvora, no na drugom je oslobođen

Ukidanje presude i suđenje pred potpuno izmijenjenim vijećem zatražilo je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u žalbi na nepravomoćnu oslobađajuću presudu Marku Tunjiću (30) optuženom za tri teška pokušaja ubojstva.

Prema optužnici, Tunjić je kao pripadnik tzv. mamićevske frakcije BBB-a u listopadu 2014. u Dubravi pokušao ubiti trojicu pripadnika suprotstavljene frakcije koji su bili u kombiju, pri čemu je Miroslava Turkovića teže, a Filipa Šoštarka lakše ranio.

Na prvom suđenju bio je osuđen na 12 godina zatvora, no tu je presudu ukinuo Vrhovni sud.

Na ponovljenom suđenju u ožujku ove godine nepravomoćno je oslobođen optužbi.

Komentara 9

DH
dalibor.hren
11:13 24.09.2017.

Jedan ga osudi na 12 godina, a drugi oslobodi!? U zatvor treba na po 6 godina zatvoriti suce!

MI
misho32
12:56 24.09.2017.

kad je večernji objavio ime i prezime nekog od tih BBB-ojsa , koji nas terroriziraju i uništavaju Dinamo i hrvatski nogomet , i koji je to od tih terorista osuđen od "hrvatskog " suda. Tajili su imena onih koje jeje tačljanska policija uhitila , a evo kako proskribiraju čovjeka koji i nije pravomočno osuđen.

NO
nogogaz
10:22 24.09.2017.

Samo pogledaš mu facu i odma vidiš da je nevin ko od majke rodjen. Samo je majku vidia golu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije