Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Opljačkao poštu prijeteći pištoljem

pljačka pošte
Davor Višnjić
11.12.2009.
u 11:36

Ulazeći u poštu počinitelj je pištoljem udario jednu stranku koja mu se našla na putu te ju je ugurao u poslovnicu. U trenutku prepada u pošti su se nalazile tri stranke. Očevidom će se utvrditi kolika je materijalna šteta počinjena.

Jutros u osam sati i deset minuta nepoznata osoba upala je u poslovnicu Hrvatske pošte u Vijencu Franje Gotovca u Novom Zagrebu pa izvršila pljačku prijeteći pištoljem.

Ulazeći u poštu počinitelj je pištoljem udario jednu stranku koja mu se našla na putu te ju je ugurao u poslovnicu. U trenutku prepada u pošti su se nalazile tri stranke.

Očevidom će se utvrditi kolika je materijalna šteta počinjena.

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
12:50 11.12.2009.

Kako vidimo opet neki mali Hrvati teško trpe gledat svoju gladnu dijecu \"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije