Naslovnica Vijesti Hrvatska

Opet će se putovati autobusima na relaciji Osijek - Pečuh

Požežani su prethodno stupili u kontakt sa Zajednicom Mađara u RH te uz pomoć mađarskog veleposlanstva i resornih ministarstva obje države pokrenuli proceduru kako bi ishodili sve potrebne dozvole.
21. svibnja 2013. u 13:25 0 komentara 611 prikaza
slavonija bus,autobus
Foto: Duško Mirković/PIXSELL

Nakon ukidanja i posljednje prometne veze između Osijeka i susjedne Republike Mađarske početkom prosinca prošle godine, a što je na noge podiglo veliki broj učenika i studenata koji nastavu pohađuju u susjednoj državi, požeški prijevoznik APP 24. svibnja otvara liniju iz Osijeka prema Mohaču i Pečuhu. Požežani su prethodno stupili u kontakt sa Zajednicom Mađara u RH te uz pomoć mađarskog veleposlanstva i resornih ministarstva obje države pokrenuli proceduru kako bi ishodili sve potrebne dozvole.

- S mađarske strane se kao partner uključio autobusni prijevoznik iz Pečuha - Pannon Volan. Polaske smo prilagodili izravnim vezama za i iz Budimpešte s polazištem iz Pečuha i Mohača - izvijestio je Mario Marić, voditelj osječke poslovnice APP-a.

Na relaciji Osijek - Pečuh prometovat će se petkom i nedjeljom. Dok će se nedjeljom iz Osijeka u smjeru mađarskog Pečuha kretati u 15.10, od tamo će se vraćati u 21.55, a petkom će se iz smjera Osijek polaziti u 19.45, a vraćati u 18.45 sati.

>>Po čemu je poznat mađarski grad Pečuh?

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.