Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Johnsonov portret Churchilla

'Operacijom Nezamislivo' Churchill je želio Ruse istjerati iz istočne Europe

18.08.2022.
u 11:54

”Danas površno smatramo da je Drugi svjetski rat osvojen ruskom krvlju i američkim novcem, i premda je to donekle točno, isto tako je točno da bi, bez Churchilla, Hitler najvjerojatnije bio pobijedio”, piše u uvodu knjige Johnson.

Komentara 17

SM
Sivi_medvjed
12:43 18.08.2022.

Cercil htio istjerati ruse da on dode.Prije par dana Indija je proslavila dan nezavisnosti od engleza koji su ih pljackali stoljecima i bili njihovi robovi...Kazu Indijci nikad vise svoje su odprdili.

DR
Draconic5
13:24 18.08.2022.

Hrvati su bili, ako ne direktno pod Rusima, onda indirektno, pod ruskim sistemom. Znam, vama je bilo dobro, i danas bez trunke srama branite komunističku čizmu u Hrvatskoj, kao i rusofašističku danas u Ukrajini. Znam da će ovaj komentar stajatii možda tri sekunde, hvala unaprijed.

TA
tabula
15:59 19.08.2022.

Taj Churchill je jedna bezvezno izreklamirana spodoba, koja ništa dobro nije učinila u Europi. Sa Amerima je ušao u Europu 1944 kada je nacistička Njemačka već bila poražena. U stvari, on je bio nijemi svjedok i neslavni učesnik propadanja Britanske imperije i ništa više. A jedan od njegovih najvećih zločina je bleiburški masakr Hrvata u kooperaciji sa Josipom Brozom. I sada treba slaviti tog napuhanog zločinca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?