Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Curio plin propan

Opasna cisterna na dva sata zatvorila kolodvor u Zaprešiću

cisterna zaprešić hž (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
08.11.2012.
u 08:39

Vlakovi od 7.20 sati do 9 nisu vozili kroz kolodvor u Zaprešiću jer je utvrđeno da iz tovarne vagon-cisterne curi plin propan, izvijestili su iz HŽ Infrastrukture.

Vlakovi od 7.20 sati do 9 nisu vozili kroz kolodvor u Zaprešiću jer je utvrđeno da iz tovarne vagon-cisterne curi plin propan, izvijestili su iz HŽ Infrastrukture.

Sanaciju vagona i osiguranje mjesto događaja obavljali su vatrogasci JVP-a Zaprešić, a očevid obavljaju policijski službenici PU zagrebačke, PP Zaprešić, napisali su iz HŽ Infrastrukture.

Zbog nastale situacije u ta je dva sata došlo do poremećaja u prijevozu putnika zbog čega su se ispričali iz HŽ Infrastrukture. 

>>U zadnji tren izbjegnut sudar putničkog i brzog vlaka kraj Rijeke

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:03 08.11.2012.

Hm A je vam ilustracija. Po njoj bi se dalo zaključiti da voze plin u putničkim vagonima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije