Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI NASILNICI(E)

Ona prijetila djetetu pa pritvorena. On bio nasilan prema ženi i djetetu pa dobio mjere opreza

Napad nožem
Davor Puklavec/PIXSELL
06.10.2022.
u 14:10

Muškarca iz Gospića se sumnjiči za nasilje u obitelji i povredu djetetovih prava. Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od rujna 2019.  do 28. rujna 2022. na području Gospića

Iza rešetaka je završila 33-godišnjakinja koja se sumnjiči za prijetnju i povredu prava maloljetnog djeteta.

Istragu je protiv nje pokrenuo ODO Gospić koji  je sumnjiči da je navedena djela počinila od travnja do listopada 2022. na području Gospića. Tužiteljstvo je nakon ispitivanja zatražilo da ju se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela, o čemu je odlučivao sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu. 

Za slična djela, osumnjičen je i 34-godišnjak, no on nije pritvoren pa je ODO Gospić najavilo žalbu na odluku suca istrage Županijskog suda u Karlovcu. Njega se sumnjiči za nasilje u obitelji  i povredu djetetovih prava. Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od rujna 2019.  do 28. rujna 2022. na području Gospića, na štetu 28-godišnje supruge i malodobnog zajedničkog djeteta.

Tužiteljstvo je tražilo da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. No sudac istrage mu je umjesto istražnog zatvora odredio mjere opreza pa je tužiteljstvo najavilo žalbu. 

>> VIDEO Prometni stručnjak analizirao snimku prometne nesreće iz Zagreba koju svi dijele po društvenim mrežama i otkrio tko je ustvari kriv


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije