Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐEN

Zagrebačka policija objasnila detalje nesreće mladića na romobilu: 'Nije mu ništa palo na glavu'

Mladiću cigla pala na glavu
Foto: Facebook/L.C.
1/3
06.10.2022.
u 11:10

O događaju se oglasio i zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet te izvijestio kako mladić 2001. godište ima manju kontuziju na glavi, a status zgrade se provjerava

Nakon što je društvene mreže uznemirila objava djevojke koja je u Ulici kneza Branimira jučer svjedočila nesreći mladića na električnom romobilu na kojeg je pala cigla, zagrebačka policija objavila je drugu stranu priče.

VIDEO: Zagrebačka policija objasnila detalje nesreće mladića na romobilu: 'Nije mu ništa palo na glavu'

Naime, kako je ispričala jučer za Večernji list, mjesto s kojeg je mladiću pala cigla na glavu imalo je skele, a u trenutku incidenta pozvala je Hitnu pomoć i pomogla mu do njihovog dolaska. Mladiću nije bilo zlo, no nije mu bilo jasno što se dogodilo.

- Pokušala sam locirati otkud je pao dio zgrade, ali nisam uspjela. Čini mi se da nije bilo sa samog krova, nego neki dio s katova niže - kazala nam je. 

O događaju se oglasio i zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet te izvijestio kako mladić 2001. godište ima manju kontuziju na glavi, a status zgrade se trenutno provjerava. 

- Obnova privatnih zgrada nije u nadležnosti Grada, već Ministarstva graditeljstva i Fonda za obnovu. Dajemo, kao Grad, sve od sebe da umanjimo rizik od ovakvih akcidenata, osiguravanjem puteva, skidanjem nestabilnih elemenata - kazao je.

Zagrebačka policija pak danas, dan nakon nesreće, objašnjava što se dogodilo, prenosi Dnevnik.hr.

''Mladić je glavom udario u građevinsku skelu koja je bila propisno postavljena. Nije imao zaštitnu kacigu. Lakše je ozlijeđen'', objasnila je glasnogovornicaMarija Goatti.

Nakon incidenta policiju nitko nije zvao, već su nakon objave sami počeli istraživati slučaj.

>> VIDEO Zagrebačka policija objavila detalje pucnjave u Sesvetama: Još se traga za napadačem!

Ključne riječi

Komentara 20

NA
najposebniji
11:26 06.10.2022.

Nije vidio skelu jer je sigurno poštovao zakon i na pješačkoj stazi je vozio brzinom hoda pješaka!

DU
Deleted user
11:38 06.10.2022.

dakle 'mladic' laze, gospodja koja blebece po facebooku je gladna paznje a policija bi trebala ispisati kaznu za nepropisnu opremu i voznju po pocniku.

TA
Tarantula
11:30 06.10.2022.

Da si imao kacigu i da si poštivao zakon do ovoga ne bi niti došlo i to je činjenica. Gledaj kuda voziš, pa neće skela paziti na tebe, ti moraš na nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije